Feng Shui Advies – Hoe werkt het?

Wat is Feng Shui? ( spreek je uit als ‘fung sjwee’)
Feng Shui is een oude Chinese leer, dat zich bezig houdt met de mens in relatie tot zijn omgeving. De basis van deze leer wordt gevormd door de wisselwerking tussen Yin en Yang, de levensenergie Chi en de vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze elementen staan voor de krachten in onszelf en om ons heen.
Het doel van deze leer is het in balans en in harmonie brengen van je omgeving, zodat de natuurlijke energiestroom gunstige effecten in je leven creëert. Feng Shui heeft vele scholen, die elk hun eigen benadering en niveau van complexiteit kennen.
Art2 Vivre werkt met op intuïtieve en symbolische methode.

 
Feng Shui werkt met de kracht van jouw intentie
Het meest belangrijk bij het toepassen van Feng Shui is jouw intentie. Wanneer je een Feng Shui oplossing toepast in je interieur maak je een bewuste keuze. Je laat hiermee zien dat jij de wil hebt om iets in je leven te veranderen. Steeds wanneer je naar de aangebrachte verandering in jouw interieur kijkt, wordt je onbewust herinnerd aan je keuze om dat aspect in je leven te veranderen.

 
Feng Shui Advies - Art 2 VivreFeng Shui advies bij Art 2 Vivre begint altijd met een thuisbezoek.
Als ik met een consult begin loop ik eerst door het hele huis omdat ik rechtstreeks werk met de energie van elke ruimte. Samen bespreken we jouw vragen en wensen. Vervolgens wordt er een analyse van de woning of een specifieke ruimte gemaakt en krijg je een praktisch, eenvoudig uitvoerbaar advies.
Achteraf ontvang je een verslag van het bezoek met de belangrijkste bevindingen.

 
Praktische, snelle en eenvoudige oplossingen
Art 2 Vivre Feng Shui Advies biedt vooral kleine, efficiënte en betaalbare oplossingen. Feng Shui advies richt zich op symbolische associaties die je kunnen stimuleren op een onbewust – en dus dieper – niveau.

 
Bij Feng Shui draait alles om energie
Letterlijk betekent Feng Shui ‘wind en water’. Net als de wind en het water, suggereert het beweging en stroming.
Feng Shui houdt zich bezig met de energiestroom in onze leefomgeving. Alles heeft invloed op hoe jij je voelt in een ruimte. Het toepassen van Feng Shui helpt deze invloed boven water te halen en waar nodig aanpassingen aan te brengen zodat je meer harmonie en geborgenheid in huis en ook in het leven ervaart.

 
Wil je weten wat Art 2 Vivre – Feng Shui advies voor jou kan betekenen, klik hier.

Nieuws
Benieuwd naar het laatste nieuws van Art2Vivre? Ontdek het hier!
Nieuwsbrief
Nieuws


Feng Shui Advies
  • Harmonie creëren

  • Persoonlijk feng shui woonadvies
  • Zelfrealisatie en interieurveranderingen
Brancheorganisaties:

Lid van Bewust Culemborg