Bedrijfsfilosofie

Elisa Lamy - Art 2 Vivre LevenskunstMijn naam is Elisa Lamy.  Al sinds mijn jeugd heb ik een passie voor huizen en interieur. Zelf heb ik een sterk ontwikkelde gevoeligheid om de energie van een plek snel te kunnen beoordelen. Tijdens mijn studie architectonisch vormgeving aan de Kunst Academie in Maastricht werd Feng shui onderwezen bij het ontwerpen van producten en interieurs. Ik werd gegrepen door deze oude Chinese wetenschap, bestudeerde vele boeken, en volgde workshops en een gerichte opleiding om mijn kennis over dit onderwerp te vergroten. Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest in het interieurbranche en heb zo alle aspecten van wonen mogen ervaren.

Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het geven van zeer persoonlijke woonadviezen. Daarbij maak ik gebruik van Feng Shui enerzijds en mijn praktische kennis als interieuradviseur en organizer anderzijds.

Een huis waar wonen en leven in harmonie zijn: is dat ook waarnaar jij verlangt? Lees meer over Feng Shui Advies of neem contact op als je meer informatie wilt.

Nieuws
Benieuwd naar het laatste nieuws van Art2Vivre? Ontdek het hier!
Nieuwsbrief
Nieuws


Feng Shui Advies
  • Harmonie creëren

  • Persoonlijk feng shui woonadvies
  • Zelfrealisatie en interieurveranderingen
Brancheorganisaties:

Lid van Bewust Culemborg